POLOSKAIRTÁS


Poloskairtók
" gyorsszolgálat "
24 órán belül !!! 
06-70/363-8179
06-20/363-8286

Professzionális poloskairtás:

poloska irtása családi házakban,
ágyi poloska elleni védekezés,
poloska irtás szállókon,
ágyi poloska irtása,
ágypoloskairtás lakásokban,
ágyi poloska irtás hotelekben,
poloskairtók hostelekben,

poloskairtó mikrokapszulával,
poloskairtás biztonságos módon.

Poloskairtása garanciával:

Poloskairtás megrendelés:

diszkrét poloskairtás
Ágyi poloska

A vérszívó ektoparazita rovarok közül, munkáink során leggyakrabban az ágyi poloskával találkozunk. Rendkívül rejtett életmódot folytat, táplálkozása éjszaka, teljes nyugalomban történik. Vérszívás után azonnal rejtekhelyére távozik, felderítése (kezdődő fertőzöttség esetén) laikus számára szinte lehetetlen. A rejtett zugokat kedveli:
Tipikus ágyipoloska búvóhelyek közé tartoznak az olyan rés-repedések és illesztések ahol képes mélyen meghúzódni, hogy hasa és háta egyaránt a felülettel érintkezzen. Ilyen lehet például az ágy fa részeinek összeeresztése, a fa és kárpit felületek illesztése. A fal és padló találkozásánál lévő szegőléc rései-hézagai, szakadt tapéta
szintén rejtekhelyül szolgál. A poloskairtás is ezekre a helyekre irányul.

Poloskairtás. Ágyi poloska irtás garanciával!

Az ágyi poloskánál előzetes megelőzés nem lehetséges, hiszen teljesen váratlanul jelenik meg, gyakran egy fertőzött bútor beszerzését követően. A lakás higiéniai állapota nincs jelentős befolyással életére, a zsúfoltság azonban elszaporodását és rejtőzködését elősegíti. Az ágyi poloska irtása előtt minden esetben alapos helyszini szemlét végzünk, a szoba vizsgálatát elsősorban a fekvőhely és környezetére kiterjedően végezzük, poloska és nyomai után kutatva (vérfolt, lárvabőr, ürülék). Ha megbizonyosudtunk hogy ágyi poloskával állunk szemben, akkor tartós hatású, alapos poloskairtás történik, felületi permetezéssel.

Poloskairtás permetezéssel

A poloskairtás fő és alapművelete:

Tartós hatású felületi permetezés (képen)
Az ágyi poloska fő búvóhelyein (ágy és környezete, falfelületek, ablakkeret stb) hidegködös kiűzéssel (légtértelítés) egészítjük ki a poloskairtó méregmezőt. A tartós hatású poloskairtás és hidegködös kiűzés mellett az azonnali hatás érdekében egyes helyeken porozást is alkalmazunk. 

Poloskairtás hidegködösítéssel

Poloska kiűzés hidegködös légtértelítéssel (képen)

A poloskairtás kiegészítő művelete problémás lakásokban:
A túlzsúfolt, nehezen kezelhető helyeken a légteret telítjük: speciális kiűző oldatot fújatunk a szobába, mely kiűzi az apró zugokból is a megbúvó ágyi poloskát. A köznyelv ezt a hidegködös kiűzést gázosításnak nevezi, valójában ez egy igen apróra porlasztott (20mikron!) vizes oldat, nem gáz. A poloskairtás valódi gázosítással lakótérben 30 éve tiltott. A hidegködös poloskairtás azonban nem csodaszer, sok lakásban nincs is lehetőség a műveletre. Ezzel szemben a  felületi kezelés szakszerű és alapos volta adja az ágyi poloska irtásának eredményességét. A poloskairtók hidegködös kiegészítése nem helyettesíti a permetezés alaposságát. 
Különleges esetekben az ágyi poloska irtása ULV eljárással és füstképzéssel kombinálható.

Poloskairtás specialistái. Poloska irtása biztonságosan. Ágypoloska irtás.